Rabu, Julai 20, 2011

GA "SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone"


hmm..baru je buka blog BJMM ni, kebetulan takde idea.tiba2 aku terpandang ruangan komen di 'rightside' blog ni... "u've been tagged..." oleh cik yayie wah, dalam otak aku, kena tagged kenapa ni?? oh, mungkin dia buat entri special untuk aku kot, untuk entri 'Kawan Dunia, Kawan Akhirat'..hmm, boleh jadi..bila tengok link yang dia bagi..sekali, join GA daa~ hehe..apa2pun, thanks cik yayie..macam tau2 jek, aku dah lama sangat tak join mana2 GA ni, dan kebetulan juga, aku belum pernah bertuah untuk menang mana-mana GA yang aku join sebelum ni..takpe, kali ni, insya Allah dapat..haa, dapat ape??

nak join juga?? sila KLIK!

cuba tengok tajuk GA kat atas tu haa.. dapat baju raya weyhh!! hmm, kalau aku bertuah, dapatlah juga menambah koleksi baju raya..kebetulan lagi pula, baju raya aku tahun ni SEpasang je..tak macam tahun2 sudah..huhu..tapi syukur juga la..daripada takde langsung, kan??

ok..aku tengok GA ni nak tutup dah..jam 12 malam ni, dah nak diumumkan pemenangnya..cepat2!!

aku nak tagged: suterayann, chempaka sari, lulu-caldina

ok..siap!

4 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

wahh mcm syiuk ni GA..bahh kalo smpt kjp lg aku join, okey?hehe
aku pun mau dpt baju raya hihi

tp konfem aku ni jrg betuah bah hooho

cik blogger berkata...

aha! spt yg disangka..aku pun xbertuah utk GA ni..huhu..

xpala yann, next time kt join lagi..huhu

nong berkata...

cik blogger~ kita serupa ni plak taw..aku pun terlepas peluang bermakna tu..hehe.

cik blogger berkata...

xpa..next time kt join lg ya.. hehe