Khamis, Mac 17, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL



aha!
jalan2 blog pagi2 ni, terjumpa entri contest ni kat lulu-pages! hehe..sis, nak join sekaki boleh? hehe.. disebabkan picture tak boleh link ke empunya contest, korang KLIK je k!

dah lama nak kongsi gambar2 kucing aku yang sangat2 comel, dan unik!!
nak tengok? ni diaaa...

tido kat dalam kopiah! haha..comel2~

kucing ni dinamakan sebagai..BUBUN @ achembunbun @ KABAN!! haha..lawak tak?? hmm, diam jek? tak lawak la tuu...ngeh3~ pada awalnya, nama kucing ni nenek aku bagi, BURUK!! kenapa buruk? sebab dia cakap, 'baju' kucing ni buruk! aha..lama2, lepas tu kitorang panggil dia BUBUR, dan akhirnya..macam kat atas tu..huhu

sebenarnya, BUBUN ni bukan kucing kami! dia datang ke rumah, dengan adik2nya 2 ekor..bila kucing2 rumah ni keliling BUBUN ni, dia tak sempat lari..yang 2 ekor tu lagi dah langkah seribu! huhu..kesian dia..mula2 tu, aku tak suka kucing ni..tapi, lama2, sayang la pula..sebab dia comel..

BUBUN ni satu2nya kucing yang unik bagi kami sekeluarga..kenapa?? sebab BUBUN ni jenis pelahap! semua benda dia makan!! nasi goreng, mi goreng, dan yang menjadi kesukaannya ialah kuih ubi goreng!! tu memang feberet dia la! setiap kali kitorang sarapan, lunch, minum petang, dinner.. mesti dia duduk sekali kat kerusi..minum?? dia minum air kosong, MILO, HORLICK'S..huhu..unik tak?

panjangnya aku bercerita pasal BUBUN ni..hehe..tapi, apa2pun, kami semua sayang dia..LOVE U BUBUN!

tagged: khairul fahmi, kay_are, yann..

done!

2 ulasan:

apisv2 berkata...

timekasih sbb join contest nie;D
goodluck;)

cik blogger berkata...

tq..
semoga awk pilih kucing kite yang paling tercomel sekali belaka! hehe ;p