Sabtu, Februari 12, 2011

Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE.



hai semua!
tengah buat apa malam2 ni?
ok..kita teruskan dengan contest di atas..
kali ni aku tak kena tagged pun untuk join contest ni, tapi aku sendiri jalan2 blog yang aku follow..dan akhirnya, aku plan nak join! hehe..tak salah kan? hadiah pun..wewittttt!!! nak join jugak ke? jemput2..klik kat banner kat atas tu k!

ok..aku dah paste gambar 'splashy' aku seperti yang si penganjur mintak!


ok... chempaka sari! awk kena tagged!


3 ulasan:

fiqkbe berkata...

amboi, senyum lebar ea main air =D


terima kasih sebab join contest fiq =)

Chempaka Sari berkata...

alamak...saye xde pic kene splash la plak..hahaha...

cik blogger berkata...

oh, tq fik! hihi..best sgt time tu main air terjun! dh la sejuk..huhu

oh yeke,chempaka sari? xtau pulak..hehe..saje je tu tagged, kot2 dpt join..tp klu xdpt, xpe..hehe..