Jumaat, Januari 21, 2011

Segmen Qaiyim.com: Filem ni best la!


ok2...tak nak bersedih lagi..lupakan je la pasal segmen aku tuh..join segmen orang lain lagi bagus..tak nak dah la buat segmen sendiri...HAMPEH~
bila jalan2 tengok blog orang lain, Qaiyim.com ada buat segmen baru..ya, lebih menarik dari segmen yang aku buat tu.. tajuknya seperti di atas.

ok...teruskan..
1) tajuk filem yang aku rasa sangat best la...LAGENDA BUDAK SETAN..ya, filem tu agak baru, tapi sebenarnya filem tu dah lama diterbitkan..tak pasti pula berapa tahun yang lalu..huhu..

2) scene yang paling aku ingat? apa yek?? time farid kamil mengorat, melamar cik lisa surihani...memang berdesup ke hati la scene tu...serius!! aku dapat rasa dalamnya cinta farid kamil untuk lisa surihani kat situ..fuhhhhhhhh~

3) moral value: janganlah terlalu ikut kata hati, sekalipun kita cinta seseorang tu..sebab..cinta tak seharusnya memiliki dan dimiliki...cewahhhhhhhh...

4) pelakon yang paling aku minat?? Asyraff Muslim...wah, pelakon untuk filem lain pula nih! takpe kan??kan?? suka tengok gaya pembawaan dia sekarang..terpikat sikit bila dia melakonkan watak sebagai ustaz..orang alim..tapi hakikatnya, sekarang ni beliau memang macam tu dah kan? betul tak?? encemmmmmm

haaa..dah pun selesai!! hooraaayyy..

2 ulasan:

nuur qaiyim berkata...

ooo..
dari farid kamil trus ke asyraf muslim..hehe
but still good posting..
thanx 4 support..
harap bleh jd pemenang posting terbaik k..

cik blogger berkata...

amin~
tq2..rasanya kte org 1st kn? btul x?
eh, ni pertandingan yek?? oh..pastinya ada hadiah!!