Sabtu, Januari 22, 2011

SEGMEN BJMM: KARTUN KEGEMARAN ZAMAN BUDAK2 DULU?

selamat pagi semuanya!
hmm, tiba2 hari ni nak buat segmen lain pula..ya, walaupun segmen sebelum ni sambutan tak menggalakkan, tak salah kan kalau aku cuba lagi..betul tak?

ok la..sape2 nak join, berikut adalah syarat2nya...check2!!:

1) buat satu entri dengan tajuk SEGMEN BJMM: KARTUN KEGEMARAN??

2) macam biasa, letak header blog aku kat atas tu..

3) nyatakan best / favorite kartun korang..tak kisah la..zaman budak2 dulu..mesti ade kan?

4) kenapa korang minat giler kat kartun tu..

5) harapan korang untuk kartun tu?

6) letakkan link untuk entri yang korang buat ni kat ruangan komen kat bawah ni k!

good luck!


6 ulasan:

kay_are berkata...

ok suda wat, selesai done =)

http://kazreal.blogspot.com/2011/01/bjmm-segment-favourite-cartoon.html

cik blogger berkata...

TQ kay_are..=) nti kite kumpul ramai2 blogger, pastu kita baca sama2 yek =p

Firdaus Alim berkata...

Daus Da join hehehe

http://muhafida.blogspot.com/2011/01/segmen-bjmmkartun-kegemaran.html

Mar berkata...

join segmen menarik ni,.he3

http://lambaiansyahdu.blogspot.com/2011/01/segmen-bjmm-kartun-kegemaran.html

azhar berkata...

usahakan sampai berjaya ok...awat lagu sedeh sgt..huhu

cik blogger berkata...

thanks mar!! sy kumpul semua citer utk segmen ni dan segmen2 sblmnye kat tab "segmen cik blogger" kat atas nu..
lagu sedeh?? xde la..lagu best tu..only you! cewah