Khamis, Januari 13, 2011

Segmen BEN ASHAARI BUAT BLOGGER BARU (2011)


sempat lagi ke kite nak masuk segmen ni BEN ASHAARI ?? huhu..
please!!!! give me a chance~ huhu..
takpela..kite try je k..bak kata orang 'belum try belum tau'..
ok..direct to the main point yang BEN ASHAARI nak tahu..
saya sebenarnya dah lama wujudkan blog ni, dalam 2 tahun yang lalu..tapi dah lama x update, sebab sibuk dengan study dan research.
so, lepas habis study sampai sekarang, saya masih jobless, dan banyak masa dan peluang saya untuk aktifkan blog ni..
jadi, mungkin saya masih boleh dikategorikan sebagai blogger baru!!
jadi, saya harap encik BEN ASHAARI dapat bantu saya dan blogger2 lain untuk lebih aktif dalam blogging!!
TQ~

16 ulasan:

cik blogger berkata...

oh, lupa..hehe..
sy suke blogging sebab pada dasarnya, SAYA SUKA MENAIP!!!
bila timbul minat tu, jadi secara xlangsung, sy minat untuk blogging, leh taip ape je yang terlintas kat otak ni..hehe..
ok, sekian..TQ

areteacar berkata...

dtg dari blog abg ben dan trus follow =)

kay_are berkata...

banyak entry yang menarik dalam ni so.. nak follow gak r ye.. =)

yatie's EPISODE berkata...

follow u. nice blog! (:

Syafiq Rosli berkata...

all da best ya

yayalya berkata...

hye salam perkenalan
singgah dr blog Abg ben...
jemput dtg uma ya :)

Lulu caldina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lulu caldina berkata...

Good luck bebeh..ngee

AMMAR YASIR berkata...

Good luck.. semoga jadi blogger tegar suatu hari nanti..heheh

cik blogger berkata...

oh, pertama kali dapat byk komen kat entri blog ni..hehe..
terima kasih banyak2!! sbb view blog saya, apalagi kepada anda yang dah pun jadi follower saya..alhamdulillah, syukur sangat2!! =)nti saya view & follow blog korang yek...

udin berkata...

salam perkenalan jugak.. hehe :D

cik blogger berkata...

nice to meet u in blog udin!!

Pearl Kaz berkata...

hahaha... hello2... all the best!

syamimi fatin berkata...

all the best too!!

cik blogger berkata...

ello pearl kaz..syamimi fatin..tq~

BUNGA berkata...

gud luck :)