Rabu, Januari 12, 2011

alam baru dalam kehidupan??

pagi semua!!
sejak dua tiga hari ni, idea kurang sikit nak post kat blog ni..tapi aku tetap berusaha, jadi blog aku tak la sunyi sepi sangat!! betul tak??
ok..ok..idea dah masuk otak!!
semalam baru terima berita gembira dari seorang rakan karib aku yang sangat2 rapat time sekolah menengah dulu..
tak payah la sebut nama dia kat sini..hehe..
so, what's the good news???
dia akan mengikat tali pertunangan dengan boyfriend dia tanggal 22hb ni [minggu depan]..
akhirnya, bertambah lagi seorang kawan aku yang bakal menamatkan zaman bujangnya [tak tahu bila la..hehe]
dia berharap sangat supaya aku dapat datang di majlis tu nanti, tapi aku tak janji...kesian pula dia kan? dah lama sangat tak jumpa, lepas 5 tahun yang lalu [lepas habis form 5]..
ramai juga antara kawan2 aku yang dah pun hidup berkeluarga..
tahniah untuk diorang..hehe..
aku?? belum sampai seru kot..memang ada masanya nanti..tungguuuuuu..

umur pun dah nak masuk 24 tahun ni.. [ohh, aku menginjak alam dewasa]..
menurut mak aku, dan makcik2 lain..
time umur diorang macam aku ni, diorang dah ada anak dua..huhu..
takpe la..jodoh tak sampai lagi..aku sendiri sebenarnya tak kisah pun kalau kahwin lambat SIKITTTT!! hehe..
tak puas lagi rasa zaman bujang..pegang duit sendiri pun tak merasa lagi.hehe..
mana taknye, kerja tak melekat lagi..
SABAR...SABAR..

2 ulasan:

Huszaini berkata...

Moga jumpa jodoh cecepat yer! :)

cik blogger berkata...

insya Allah..amin~ ya, cecepat!! hehe.. =)
terima kasih sbb bw!! =)