Ahad, Julai 31, 2011

yeahhh! ESOK PUASA!!!

SALAM RAMADHAN KAREEM..sal
esok puasa! yeah!! aku baru je balik dari masjid, solat tarawih dan tadarus sekaligus.Alhamdulillah..satu permulaan yang baik!

gambar: sebelum sang suami berangkat pulang ke KL-Phg... (muka masih happy lagi tu)

inilah rakan yang aku duk cerita dua tiga hari ni..cute kan? cutebecomingmomma! hehe..esok adalah permulaan puasa dan segala2nya bagi beliau, hidup di perantauan, tanpa keluarga dan suami di sisi.. insya Allah, aku akan bantu dia selagi terdaya.. buat Gie, bertabahlah. insya Allah, aku dan family ada untukmu~

* dalam gambar tu, nampak sangat muka aku tak bermaya..kenapa?
~besok, kita puasa yuk!! tapi jangan lupa sahur!~

3 ulasan:

Karukord Jagau's berkata...

selamat berpuasa.....(^__^)

Tanpa Nama berkata...

tq tini.. :) tq sgt2 sbb ko dan famili bnyk tolom aku.. ALLAH da ttpkan kita berjodoh.. aku n suami berterima kasih atas segalanya.. sgt3~~ kl xde ko xtaula.. huhu..

InsyaALLAH jasa ko n famili akan sentiasa dikenang smpai bila2.. mgkin ak x dpt bls jasa ko setimpal tp ak doakan smoga ALLAH yg balas jasa ko dgn famili ko.. ak sentiasa doakan.. aminn..

:)
gie.

cik blogger berkata...

tq gie, sama2..insya Allah, aku dan family hanya tolong ko apa yg termampu dan terdaya..;) apa2pun, kedatangan ko ke tnh Sabah ni sgt2lah kami alu2kan.. ;)
semoga ko berjaya di sini, dan jgn risau, baby ada kan? hehe.. ;)