Isnin, Ogos 01, 2011

tiada lagi...

alhamdulillah..selesai puasa pertama, lengkap dengan sahur, berbuka, solat tarawih dan tadarus al-Quran. ;) niat dah lafazkan tadi, seusai witir.
korang dah niat puasa esok belum? jom berniat sekarang! sebelum terlupa esok hari..huhu..

mood aku hari ni mixed! tapi mostly in sad mood. nak cerita sini? tak yah la yek..too personal.biarlah aku je yang tahu, dan menanggungnya..apa guna bercerita dengan orang lain, dan kebetulan pula salah tempat untuk mengadu..alamatnya, aku yang kena balik! uff, dah la..tak perlu kecoh2 kat sini ye.. harap difahami.

ok la..takde idea dan mood nak tulis kat BJMM ni..tunggu esok, ada cerita, ada la update blog di sini.. salam Ramadhan~

~putus sudah...segalanya~

3 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

kenapa ko tini?hehe

bah jgn sedih2..selamat berpuasa :)

Karukord Jagau's berkata...

salam ramadhan juga...

cik blogger berkata...

yan..aku ok..biasalah, duduk rumah pun xkn lari dr mslh..sala ramadhan, dan jgk utk karukord!