Sabtu, Mei 07, 2011

Peminat cerita Hindustan?

'Tujhe dekha to ye jaana sanam...pyar hota hai deewana sanam...~' hoihoi!!!

itu dia..penangan cerita Dilwale Dulhania Le Jayenge yang disiarkan di TV3..huhu..lama dah tak tengok cerita Hindustan nih..yup! aku peminat cerita Hindustan dulu2..cerita seangkatan Kuch Kuch Hota Hai, Dil To Pagal Hai..Mann dan banyak lagi la..semuanya main time aku sekolah rendah..wooo, lagu2 semua best..action dalam cerita tu tak mencolok mata macam cerita sekarang nih! betul? lagu2nya pun syok habis!! aku ingat sampai sekarang..hehe..Dulhan Hum Le Jayenge..haa, tajuk pun lebih kurang macam cerita tadi, tapi lagu pun best gilerrrr!!! 'Hey Mr. Raja..' aku minat kat cerita Shah Rukh Khan, Kajol, Rani Mukherjee, Preity Zinta, Salman Khan, Aamir Khan...yang penting jalan cerita best la!! haha..
opss,sori la yek.ter'excited' la pula aku petang ni..huhu..
jap lagi aku nak buka buku akaun kira-kira untuk bisnes aku..maklum, walaupun bisnes kecil, tapi tak salah kan aku buat buku akaun? aku teringat time belajar Kemahiran Hidup (ERT) dulu..bukan belajar masak2 jek, tapi diselitkan juga bab2 akaun ni..jadi, aku nak refresh balik kat buku..heheh..
ok! Let's Start!!

p/s:sat lagi nak minum petang..lapaq!
semangat!!

4 ulasan:

imnabila berkata...

kita pn ske crita hindustan dlu2.. hindustan skrg dh x best..

Siti Farah berkata...

Frust tak dapat tengok citer hindi ari ni sebab bus rosak...
Tepat kul 5 baru sampai umah, mmg menyesal tak sudah...huhuhu...
Tapi citer hindi zaman 90-an mmg best..yg skg pelik pelik jer tgk...

cik blogger berkata...

betul2.setuju100x!!! zaman 90an mmg best!!! zaman kite tuuuu....

cik blogger berkata...

siti farah, tgk kat youtube.mst ade la..hehe..