Selasa, Mei 03, 2011

Makin lama makin naik minyak!!

salam..

ok..maaf yek, mood aku sekarang masih bengang..sebab line telefon tadi tiba2 takde!!! ofkoz internet pun takde!! heyyyy...baur je sehari guna, dah macam ni!
'
eh, yang cik blogger update blog ni, guna apa? BB yek?'

tak la...tadi, bapa aku try2 call telefon rumah ni guna HPnya...alih2, ada pula line telefon rumah ni!! aihh, mengong punya telefon!! bikin orang stress jek! >;[ ade orang main2 ke ni?? sikit je lagi aku nak telefon pihak TM..huh!! mengong!!
maaf la yek..mencarut pula kat sini...geram punya pasal, inilah jadinya! hishh..

ok2..dah..reda2...
petang tadi, aku amik mak aku pulang dari keja di hospital..masuk je dalam kereta, mak aku hangin satu badan!! bukan kat aku, tapi dia story, satu hari ni dia HOT TEMPERED kepada staff2nya di wad..huhu..mana taknye, dia kata staff2nya semua duk kuang hajo kat wad, tak jalankan tugas masing2..asyik duk sembang, SMS, tidur di kaunter!!! teruk tak?? mak kata, staff sekarang PEMALAS! buat2 takde keje, padahal berlambak keja di wad tu..ya, aku setuju!! sebab time aku praktikal dulu pun macam tu..aku tengok banyak sangat ragam staff di mana2 wad..yang OK sikit je..yang lain?? hampeh, duk mengarah kitorang je, maklum kitorang kan student jek..nanti bila tak ikut apa yang disuruh, mesti diorang kata.."aih, kata nak belajar buat bla..bla..bla..takkan benda macam ni pun tak nak buat??" terus terang aku kata, aku tak suka orang mengarah. menyuruh aku buat..tapi aku lebih selesa bila orang tu menyuruh dalam mengajak! haa..itu lebih baik kan??
ok la..5 minit lagi jam 10..nak beradu dah..esok sambung lagi story k!!

p/s: untuk peringatan bersama..jadilah insan yang bertanggungjawab.

selamat malam, semua..

3 ulasan:

cik arija berkata...

walaupun camtu, aku stil rindu zaman kite blaja dulu2~huhu
dari situ kite byk belajar n secara tak langsung kita timba ilmu dan pngalaman =)

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

cik blogger berkata...

student time is best dan better from work! yeke? hehe.aku tak merasa lagi..soon...lama ko x online, t..cmne keje?life?

BE: thanks blogjogging! will view ur blog after this.. ;)