Khamis, Mei 05, 2011

Lagu tugasan AF9 ditentukan oleh peminat?! Apa kata?

aha! malam2 ni aku try jenguk FB AF9..tentang lagu tugasan pelajar2 yang tinggal..nak tahu apa dia? rajin2 klik FB AF9..
kesimpulan dari komen semua peminat AF9 kat atas kali ni..lagu2 tugasan dari minggu ke minggu sangat2 tak best!!! tak mencabar langsung!! lepas tu, dari minggu ke minggu seterusnya, style lagu sama jek..kalau minggu lepas lagu slow, minggu ni pun lagu slow juga..kalau minggu lepas lagu rancak, minggu ni pun lagu rancak jugak! aku sendiri tak puas hati dengan pembahagian lagu tugasan untuk diorang semua..sangat2 tak best dan tak mencabar! ada orang kata, tengok Fina, minggu lepas dah lagu ballade dan tarik2 suara..minggu ni pun dengar2 cerita macam tu juga, lagu tarik suara!! ada orang komen, saje je tu bagi Fina lagu tarik2 suara..sebab nak raih undi banyak..ada yang cadang, supaya Fina try lagu dangdut!! haa..ok tak?Lena pula, lagu slow dan low not minggu lepas, minggu ni pun sama juga..langsung tak mencabar..try la bagi Lena lagu pop ke..lagu melayu tradisional ke...kan mencabar tuh??
pokoknya, ramai yang makin tak puas hati dengan AF9 kali ni..terutama sekali pembahagian lagu tugasan..
aku ada juga terfikir..apa kata minggu depan..lagu tugasan diorang ditentukan oleh peminat AF?? haaa...amacam?? ok tak?? peminat2 tu mestilah bukan dalam golongan ahli keluarga pelajar..kang berat sebelah pula kan??

untuk terakhir kali..buatlah satu kelainan..;) komen ini bukan untuk menyindir, jauh sekali menghina..tapi untuk memperbaiki dan mengembalikan mutu AF..sekian~

Tiada ulasan: