Isnin, April 11, 2011

"Ariana's story 1st GA".


oraitt!!
petang2 ni, macam biasa..lepas aku minum petang(teh panas can cekodok), aku mula la joging blog.ngeh3~
tengok kat komen blog aku ni...tup2, cik lulu tagged aku untuk join contest ni...hadiah? hmm, menarik juga..nak tengok? ke nak join terus pun boleh! KLIK! untuk sama2 kita meramaikan lagi majlis ;)
sekali imbas, bila aku tengok gambar banner untuk GA ni, aku ingatkan GA untuk kongsi pengalaman percutian menarik..rupanya tak! hehe..tapi terus terang, aku suka la juga macam ini..simple! hadiah pun melatopp!!!

kepada dayangfazlyn, anda di'tag'!!

ok..selesai! ;D senang kan?

penggemar GA & contest...

1 ulasan:

ariana's berkata...

thanx..n Good luck ye..!:)