Selasa, Mac 01, 2011

GA cool wif sunglass!


ahaa~ ini dia contest yang aku cakap tadi..eh, silap2,bukan contest laa!! adehh~ aku silap lagik!! GA daa..hukhuk..sori2..tapi, GA ni pun ada hadiah jugak tau!!! haaa...caye tak?

ok..nak join seblog ke?? [selalu sekaki..hikhik..tukar plak kali ni] klik SINI!!

antara semua syarat2 yang penganjur ni bagi ialah..kena inform dia sapa yang tag kite..ok, kali ni, aku tak kena tag pun oleh sapa2..huhu..aku nampak GA dari cik lulu kite...huhu..takpe kan?

ni dia..gambar aku dengan kaca matahari!! erkk??


kay_are, chempaka sari, yansuterakasih
u ols kena tagged!!!

7 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

halamak! takde pic bersunglasses lah..

[sutera kasih] berkata...

tini, alahhh aku teda gambr pakai sunglasses lahh huhu

cik blogger berkata...

chempakasari: oh yeke takde? huhu..takpe..kalau xde skrg, leh amik pix, pastu join contest ni..lama lg due...huhu

yan: smpt lg tu..amik pix pastu join..=)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

tapi kan cik blogger..kamu x folo kat my contest blog lg..personal blog yes done..

htto://eppyphamdiarycontest.blogspot.com

inform me ya larling once done! tQ =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

yang..pegi kat url spt dbawah nih

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com

bila dah msk blog tu..just folo cam biasa je =)
senang je..akak tggu ye..
klu kompius lg let me know..jgn malu2 k..hugs~

kay_are berkata...

2 x kne tag?? ish ish.. pape pun thanx ye =)

cik blogger berkata...

kay..
hehe..yeke 2 kali?
huhu.xpe, klu bz, xbuat pun takpe =)