Ahad, Mac 27, 2011

curi line telefon? macam mana diorang buat??

pagi semua!
aku baru lepas sarapan..bihun goreng+telur goreng+ubi keladi goreng~ haa..banyaknye minyak dalam makanan aku..lalala~
bila aku jalan2 blog pagi ni, dan semalam...banyak pulak entri berkaitan dengan trafik, follower, bloglist, BE dari nuffnang..dan banyak lagi la.hmm..
mungkin untuk blogger lain, benda2 ni sangat penting dalam hidup blogging..aku?? setelah menyedari semua itu, aku anggap biasa2 jek..tak menjadi priority/keutamaan aku untuk hidup sebagai blogger..sampingan jek..
dalam awal tahun ni, aku try untuk join Nuffnang..income yang aku dapat? dari dulu sampai sekarang..hanya RM0.50!!! haa..amik! mungkin ada silapnya di situ..tapi bila aku fikir2 balik, hmm, takde faedahnya..tujuan atau matlamat yang aku set untuk blogging ni..hanyalah menulis, menaip. tentang hidup! untuk suka2 jek..di samping dapat kawan bloggers..itu jek..malas dah aku nak fikir pasal benda lain..
ini HAK aku..HAK orang lain mesti lain lagi..betul tak?
ok..cerita balik pasal line tel semalam..
tau tak? bapa aku dah tel TM semalam..dan apa jawapan operator tu??
line tel rumah kami kena CURI!!! ha..macam mana boleh jadi macam tu??pelik aku..ada siapa2 boleh share tak macam mana benda ni berlaku??



Curiosity kill the cat!!

1 ulasan:

::blog anak jawer:: berkata...

salam...fuh...lapar baca sarapan cik blogger...BTW...sabo je la ek...AJ pon x tau psl2 line tepon ni...:8)