Selasa, Mac 29, 2011

Ku Merindu = Ku Menunggu??

halo..halo!!
akhirnya petang ni (tak tahu la start jam berapa..2 petang kot?) line tel dah ada..dah ok! giler lama..seminggu tu takde line!! rindu giler aku nak blogging..huh!
orang curi kabel telefon tu la punye pasal! tak pasal2, orang lain tak dapat guna tel..chitt!!
geram betol aku!
ok..ok..rilex..tenang..tenang..
tarik nafas~ huh..
sebenarnya banyak cerita aku nak kongsi kat sini..tapi takpelah..one by one..

pernah dengar lagu Ku Merindu nyanyian Ella & ....?? (aku lupe duet dia..maaf)
aku perasan satu benda ni, bila mana aku tengok Mentor5 kat tv3..Rossa dijemput untuk jadi juri time tu..sebelum keputusan diumumkan, beliau nyanyi lagu Ku Menunggu..ok, aku terkejut sikit, nada dan melodi lagu tu sejibik dengan lagu Ku Merindu!! aha~ misteri ni, sape ikut sape punye lagu ni? hmm, adakah suratan atau kebetulan?? sape2 tahu, boleh tolong jawabkan kemusykilan ni?

ok..tu je kot cerita yang aku ingat, untuk aku kongsi..

RSVP ek~ ;)


4 ulasan:

Siti Farah berkata...

rasa lagu ku merindu tu ella ft shah..n lagu ku mennggu tu baru lg..baru start dgr last month ke awl bln ni.. best jgk.. :)

cik blogger berkata...

tq utk respon!
ada kemungkinan, rossa tiru melodi lagu ella ft shah..atau sebaliknya??hmm..;)

Irine Nadia MaRceLLo berkata...

mana taknye same, sbb isu tuh luas and blaku dalam negara yg sama. kalau sama, msti copy paste sebijik2 ayat kan? hehehe.same2 kite pikirkan

cik blogger berkata...

yeah..
tapi kan ni lagu diorang..kalau dua2 dpt terima persamaan melodi lagu ni..tanpa saman menyaman..then it's ok!
peminat2 pun hepi jgk kn? ngeh3~