Selasa, Mac 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

ok..segmen dan segmen lagi..dari siapa?? tengok banner kat atas tu pun dah kenal kan? hehe..nak join? KLIK!

latar belakang..
cikblogger..bukan nama sebenar, memulakan bidang blogging ni sejak tahun 2009 lagi..pada mulanya, memang tak aktif mana, tak tahu pun blog ni boleh buat duit..dapat kawan 'maya' yang sangat2 ramai..tapi, bermula dalam pertengahan 2010, barulah aku kembali blogging, dan terus aktif! yeah..
oh ya..aku anak jati SABAH DI BAWAH BAYU..tinggal di satu kampung di bahagian pedalaman bawah..sah2, aku minah kampung! hehe..bukan minah kota..tapi aku senang dan cepat adapt dengan suasana di tempat baru..apa lagi kota raya..insya Allah

profesion?
hmm, aku masih JOBLESS..tak nampak lagi bidang keupayaan aku yang sebenarnya..walaupun sebelum ni, aku adalah graduan lepasan ijazah sarjana muda sains kejururawatan..kaget sebab aku tak dapat kerja lagi??? hairan?? inilah realiti..

blog favourite?
www.benashaari.com sebab...santai!

blog yang aku tak suka nak masuk?
blog yang berat! penuh dengan widget, flash..dan serabut, semak!! tak suka2!!!

impian untuk blog aku?
terkenal macam blog bro Ben..boleh? hehe..sebenarnya, tak nak la famous sangat..takut jadi public figure la pula..huhu..cukup yang biasa2 je..sebenarnya, impian aku adalah..dapat dan jumpa kawan2 blogger ni..serius! suka sangat ramai kawan..apa lagi dapat jumpa depan mata! hehe

ok...selesai!


12 ulasan:

QueenImah berkata...

menjenguk dari blog en Ben...

salam perkenalan dari anak sabah....

mas.saari berkata...

singgah n follow dari segmen BA
salam perkenalan..

seronoknya dapat berkenalan dengan blogger2 dari negeri lain!

cik blogger berkata...

tq queenimah!salam perkenalan jugak.

mas.saari, sgt2 seronok..bila dpt kenal dgn blogger2 seluruh negeri!

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. apa kabar orang sabah!!? sila jawap di ruangan komen entri sya ni.. hehe

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

missa kissz berkata...

was here...hehe...nice to meet u... :)

cik ayin berkata...

blogger pahang sini..keep blogging :)

Fyqa berkata...

hye org sabah

salam singgah dri segmen yg sama

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

AidaNatasya.Co berkata...

Salam pekenalan....
singgah dari segmen abg ben
sabah.

Woofer Storm berkata...

patut la..sis ni nurse pulak,heheeee
layannnn,dtg sni smbil follow^^

*sedap lagu..heeee sedih pulak

cik blogger berkata...

woofer storm..
ya, RN dah..tapi lum keje lg..hukhuk..

lagu sedap? hehe...mmg suke lagu instrumental tu..saje nak bg mood sikit utk reader blog ni =)
mungkin, nak tkr lagu..tkr mood yang lebih ceria..

pRiNCe berkata...

selamat berkenalan ye....
sy blogger kl...
jom jadi member nak??

cik blogger berkata...

pRiNCe~
salam perkenalan..
nk jadi member? ok jek~ ;)