Isnin, Februari 21, 2011

Lulu Caldina 1st Giveaway


ok, petang2 ni, aku nak join la satu GA dari Lulu Caldina..nampak macam menarik..mana taknye, si penganjur ni buat suspens pulak..dengan hadiah2 yang surprise!!! hehe..berminat? klik banner kat sidebar..takpun, kat SINI!! ~

untuk GA kali ni, aku nak tag 2 blogger Matpek's property dan Dylaouhlala

ok..bereh!!


6 ulasan:

Lulu caldina berkata...

yeah segalanya memenuhi syarat yg telah ditetapkan...terima kasih sbb join GA lulu yang pertama..semoga berjaya..

cik blogger berkata...

insya Allah..
sy yg pertama ke join GA lulu ni?
atau mksd lulu GA 1st?
hehe

matpek's property berkata...

thanks for tag..tapi nak buat macam mana GA ni..xreti la..jakun skit nih..hehe

cik blogger berkata...

huhu..matpeks~
hmm, try je join.tgk je kat syarat2 lulu tu..senang jek~kan cik lulu?

Lulu caldina berkata...

Hadiah 1st GA ni sudah didedahkan..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/lulu-caldina-1st-giveaway.html


betul..betul..senang jer

lenloy berkata...

Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...