Isnin, Februari 21, 2011

impian tercapai!!!


pagi semua bloggers & readers!!
macam mana kehidupan korang hari ni? bahagia?? alhamdulillah..hmm, hari Isnin..ramai yang kata, Monday Bluessss....jom, turn it with Monday Yellowww!! erkk?? warna kuning kan ceria..jadi tak salah kan? hikhik =p
ok..itu baru muqaddimah~ hehe...
pagi2 ni, tengok MHI..ada segmen motivasi dengan Prof. Dr. Muhaya!! bestt...kepada yang Monday Blues hari ni, tengoklah MHI ye..hehe..insya Allah..semangat Monday Yellow itu meresap masuk!!
pagi2 ni juga, bila buka blog..tup2, follower aku dah 102!!! yeahhh....seperti yang aku janjikan sebelum ni, aku nak bagi reward banner la untuk follower yang ke-100 tu..agak keliru sikit.kadang2, follower aku pandai berkurang 1..kenapa ek? ok la..aku minus profile aku sendiri yang jadi follower..hehe..so, follower yang bertuah ialah cik kapi!!

cik kapi!!! anda bertuah!! dan ini adalah reward banner untuk awak!! paste kat sidebar yek~ =)

ok..seperti yang aku janjikan juga sebelum ni, bila follower aku dah capai 100, besar kemungkinan aku akan buat segmen baru, atau contest...atau GA..bergantung kepada idea yang keluar dari kotak minda..cewahhh!! hehe..tungguuuu..

story pasal semalam, bestfriend aku telah pun melangsungkan pertunangan di rumahnya semalam..tak sangka juga, huhu..yelah, mungkin jodoh dia dah sampai kan? 10/6/11 ni dia bakal naik pelamin..dengan tunangannya..tahniah Dilah!! =D lepas ni, doakan aku pulak yek~ hehe

ok la..aku nak inform cik kapi tentang reward banner tu..

daa~

3 ulasan:

Nurul Qa Afie berkata...

thanks awk! brtuahnya sy. sgt mghargainya.. ngehehe :D

bunga berkata...

taniah yek pada berkenaan..bunga xleh yek??hahha//

cik blogger berkata...

sama2 cik kapi!! thanks jgk jadi follower kita~

bunga jadi follower sy x? plan nti nak buat lg reward banner utk follower yang ke-??? xtau lg..hehe.. =D