Khamis, Januari 20, 2011

masihkah ada harapan?

pagi tadi aku try untuk buat segmen baru untuk pertama kalinya dalam dunia blog aku..
ok, sampai sekarang baru seorang dua yang respon..
maaf, aku bukan memaksa korang, tapi aku nak tengok sejauh mana segmen baru ni jadi tumpuan..huhu..bukan aku nak cari populariti..cuma sekadar ber'KONGSI'..
pada mulanya, aku putus asa, tapi aku try untuk meninggalkan 'Jejak Link Segmen' ni di semua shoutbox/mix blogger2...harap, ada yang sudi berkongsi segmen ni..
kalau takde sekalipun..aku tak kecewa, jauh sekali nak marah..ni semua hak masing2 sebagai blogger =)
dan yang pasti..mungkin lepas ni, takde lagi segmen bersegmen di blog nih..
hanya taip2 kosong jek..kehkehhh =p

ok...selamat malam~


2 ulasan:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

hi sis.. dah joinn..
http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/01/kisah-mak-dara-dan-11-buah-sekolah.html

cik blogger berkata...

oh, tq mak dara! =D