Khamis, Januari 20, 2011

JOM KONGSI PENGALAMAN (SEKOLAH RENDAH)

OK!!
idea dah mula masyuk ni! hehe..
percubaan pertama aku.
JOM KONGSI PENGALAMAN korang di segmen yang aku buat untuk pertama kali ni!!
nak tak?

kalau nak join..
1) macam biasa, copy header blog aku
2) buat entri dengan tajuk JOM KONGSI PENGALAMAN (ZAMAN SEKOLAH RENDAH) korang.. tak kisah la..apa2pun: cinta monyet ke, kisah kena denda ke..apa2 je la k.
3) pastu, tag la siapa2 blogger yang lain k..
4) oh ye, jangan lupa..tinggalkan LINK korang kat komen di bawah ni..oraitt??

senang tak??

LET'S JOIN!!



6 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

i will....=)

cik blogger berkata...

oh, TQ chempaka Sari..

Chempaka Sari berkata...

dah buat dah...=)

http://chempakasari20.blogspot.com/2011/01/jom-kongsi-pengalaman-zaman-sekolah.html

cik blogger berkata...

tq chempaka sari!! =D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

hi sis.. tks for viviting my blog.. I pun dah join segmen you ni..

cik blogger berkata...

thanks mak dara!! =D