Isnin, Januari 31, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS

pagi semuanya!!!
ok, terus kepada point utama..
pagi2 ni, aku dapat jemputan untuk ikut serta satu contest ni..dari sape?? dari seorang rakan blogger aku, effa!! yang bestnye, aku adalah orang pertama yang dia tag!! yihhaaa!!
sebelum aku buat banyak segmen, peraduan ke..ape2 ke..better aku masuk sape2 punye dulu kan? hehe..meramaikan lagi suasana...boleh kan??
ok2...teruskan~
berikut adalah syarat2 nak join contest ni:

(copy paste jek..ehe~)
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO. :done!
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana) :sah2 aku pempuan..ehe!
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja. :ok!
  4. buat 1 entry tentang contest ni.:done!
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.: chempaka sari qinasha hudson sutera kasih Mak Dara MyMya done!
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. done!
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

ok..done!!! hrp2 terpilih..kekekeh ;D


2 ulasan:

-QinaSha Hudson- berkata...

hee..cik blogerr..im bit bz rite now la..kalau tak bz dah join da pun..sorii..btw.tengs fo d tag

Chempaka Sari berkata...

http://chempakasari20.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html