Selasa, Januari 07, 2014

Microsoft vs Kingsoft..??!

Salam blogging..

Hari ni aku keja petang..balik awal dalam jam 8..

'kamu off 8 ya..' sister cakap dengan aku..

Bila difikir balik, Disebabkan aku pergi balik keja naik bas catar, mungkin aku kena balik sama2 dengan staff lain..terpaksa lagi tggu jam 9 lebih..sama juga!Tapi aku cuba call driver bas..

'ok.. Aku ambil..'

Yes! Balik awl..Bisuk keja pagi lagi..

Balik keja tu, sempat lagi minta singgah ke big apple.. Tapi take rezeki, donut dah habis! Pulang dengan rasa hampa..

'bisuk2 ja la..' saje je bagi senang hati..hukhuk..

Kemarin dulu,  aku rembat laptop Samsung..putih ok! Free printer pixma..Alhamdulillah.. Baru ja tadi aku cuba godek2, taip sikit2.. Sekali tengok..Aik?  mana pergi Microsoft? Yang ada cuma.. Kingsoft.. Sama ke Microsoft dengan Kingsoft ni?

Aku.. Yang keliru.

1 ulasan:

Ania berkata...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)