Khamis, Julai 21, 2011

hubungkait..minda dan fisiologi badan!

owh..macam2 perasaan yang aku rasa hari ni.sedih pun ada, ngeri..takut..faktor utama, penyumbang kepada perasaan majmuk aku ni >> persekitaran aku..

untuk perasaan sedih..hmm, tak usah la cerita kat sini ye? terlalu peribadi..huhu..
dan dari sedih tu, timbul pula perasaan 'blur'..berkhayal memanjang..dalam perjalanan 'drive' ke pekan untuk ambil adik aku dari sekolah..'drive' sambil menyandarkan badan ni..ala2 'drive' malas gitu..kalau diikutkan, memang bahaya style drive macam tu..dan membawa kepada...haa, korang faham2 la sendiri ye..Nau'zubillah~
seiring sedih dan 'blur' tadi, kepala aku pening dan sakit..huhu..aduh, macam2 masalah timbul..bak kata Pendekar Bujang Lapok..~ "COBAAN"~

nampak tak?? apa yang ada dalam minda kita, selalu mempengaruhi fisiologi badan kita..sebab tu ramai pakar motivasi berpesan: "let's mind control your body, DON'T let the body control your mind!!"

takpelah, lupakan masalah hari ni..untuk esok, insya Allah akan ada berita gembira..hmm, kita sendiri tak tahu kan?

jom tengok game bola Chelsea vs MAS!!

Tiada ulasan: