Rabu, Julai 06, 2011

"cobaan..."

hmm, selsema dan demam dah sembuh..tapi, apsal pula lubang hidung sebelah kiri aku ni tersumbat?? aduhyai...banyak habuk ke kat meja ni?? Allahu Akbar..Allah tetap bagi ujian kepada hamba-Nya yang terpilih..sabar dan pasrah adalah ubatnya...insya Allah, baik juga ni..

tengok fb tadi, rupanya adik2 junior aku dah dapat result 'exam LJM' diorang..yang mengejutkan, diorang semua lulus 100%!! TAHNIAH ADIK2! akhirnya korang yang memecahkan rekod tanpa gagal dalam USM..memang sejarah la untuk korang! hehe...tahniah!

malam ni, dan mungkin esok dan esok..hati aku tak berapa berdebar dah..seperti sebelum2 ni..entahlah kenapa..aku rasa macam 'useless' je perasaan ni..eh, bukan la macam tu..hehe..cuma aku dah redha dengan apa2 yang terjadi selepas ini..opss?? tak tahu eh kenapa aku 'perlu' berdebar? hmm..ni semua pasal tunggu 'call' dari Glen la..haha..tak habis2 lagi aku pasal benda ni kan? maaf yek~

2 ulasan:

nurul nadia nasir berkata...

saya pon selsema!hiii semoga cepat sembuh yerr

cik blogger berkata...

ya..sama2 jgk! hehe ;)