Selasa, Mei 10, 2011

Mati Hidup Semula??!!!

terkejut? kaget? pernah tak dengar benda ni berlaku?? hmm..mesti ada yang tak percaya.."mana boleh orang yang dah mati hidup semula?!!"..ha..jangan terkejut...kuasa Allah, orang kata inilah keajaiban, yang selalu duk main kat cerita tu..betul?
dalam medical area, perkara ni tak jadi mustahil! haa..kenapa agak2nya?
seseorang boleh dapat cardiac arrest, yang mana jantung BERHENTI berdegup! time ini lah orang duk kata.."Innalillahi..."dan boleh je jadi, tiba2 jantung berdegup SEMULA! haa..tang ni la orang kata MATI HIDUP SEMULA!
percayalah, tiada yang mustahil dalam dunia ni, melainkan dengan izin Allah ;)

segalanya mungkin...

2 ulasan:

CinoiLavigne berkata...

Yep. Segalanya mungkin kalau Tuhan mahu.
Tp belum jumpa kes jantung berdegup n hidup semula dikalanagn org yg dikenali.

cik blogger berkata...

perkara ni benar2 terjadi di kampung aku..huhu..tapi aku tak g rumah org yg dikatakan meninggal tu la..mak aku cerita..dia yg g, ngan nenek aku..