Jumaat, April 22, 2011

Menanti dalam debar..MEdSI!!

pagi semua! dah sarapan?haa..hari ni negeri korang cuti tak? cuti Good Friday?? kat Sabah cuti...yang aku pasti, negeri yang tak cuti ialah...Kelantan..
ok..apa plan cuti 3 hari bersambung ni? duk rumah? rehat2?santai2?? atau picnic bersama family? hmm, best juga tu..aku? insya Allah petang ni, aku ikut g hantar adik aku balik UMS, next Monday dia dah start exam.. Goodluck la untuk dia..
aku baru je balik dari 'tamu'..hmm, rupanya ada pesta kat 'tamu' di pekan tu..ramai juga orang dah berkunjung, seawal 7 pagi..'tamu' pun dah ramai gerai buka..ingat nak cari cardigan yang ala2 Fafau pakai dalam iklan Jacobs tu..tapi hampeh, takde..mungkin pakcik yang jual cardigan tu tak buka gerai hari ni..mungkin esok..sebab minggu lepas, aku g hari Sabtu..ada jual..hmm, kempunan lagi..takpe, sampai KK nanti aku cari...amin~ mudah2an dapat..huhu
hajat aku, bila sampai KK nanti, nak beli headset, dan buku panduan soalan MEdSI yang aku akan duduk exam tu dalam minggu depan..insya Allah..
sebut pasal MEdSI, aku duk tengah tunggu loading website majlis peperiksaan Malaysia ni..nak tengok pengesahan tempat aku duduk ujian tu nanti..tapi lambat sangat loadingnya..aduih...macam mana ni? giler lambat sangat!! pagi tadi, sebelum gerak g pekan, amik mak dari keje malam semalam..takde lagi update untuk semakan pengesahan tu...balik2 ni, ingat ade dah la..loading lambat la pula..aduihh..plzzz!!
sabar...sabar., teruskan usaha..itu jela aku mampu buat..

menanti dalam berdebar~

2 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

sabar..sabar..tarik nafaasssss.. ;)
bg oksigen masuk byk sgt ;)

cik blogger berkata...

hehe...ya sis..sabar..sabar..hehe..stkt ni, xdpt lagi tengok..maklum, mungkin time ni la mpm nk update..huhu..mudah2an malam ni atau esok dah boleh check..amin~ doakan ye kak ;)