Jumaat, April 15, 2011

BFF aku nak buat blog!!!

nyum2...perrghhhh..sedapnya nasi goreng buatan sendiri ni..hehe..
opsss??? sori2..aku tengah mengunyah nasi goreng ni..hehe..lapar..maklum, ini bukan sarapan ye, tapi minum pagi..hehe..
ok!! dah siap makan! hehe..
korang dah sarapan? minum pagi?
ok..pagi ni aku nak cerita sikit, sambungan dari entri semalam..
BFF aku yang seorang lagi tu, Nisa teringin nak buat blog juga! hehe...ni pasal dia jeles kat kitorang dua la..hehe..nak link?? aku tak tahu lagi, dia dah buat ke belum..cuma semalam dia kata dia nak buat..ok, takpe, once dia bgtau dia dah buat, aku bagi link dia kat entri special untuk dia oraitt!!
hmm..okla..aku nak sambung buat minipopia ni..untuk bungkusan kulit popia yang ke-3! hehe..chaiyokkk!!!

terus berusaha!!

2 ulasan:

cujen berkata...

sedapnya mini popia.. nak sket..heheheh


salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG MAYBANK

cik blogger berkata...

boleh je..hehe.tunggu kite buat sales online yek.hehe