Sabtu, Mac 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


nak join?? klik!!

ok, menurut bro Ben kite ni...aku kena jawab soalan2 yang beliau telah sediakan.. aku terus jawab la..:

1) Ya, mungkin iklas..mungkin tak..50-50..kite tak tahu hati diorang macam mana..hehe..tak nak cakap lebih atau kurang..takut diorang kecik hati..hehe

2) Yeke malu?? hmm, tak pasti la pulak..tapi, ramai antara blogger yang aku follow, ramai je yang bubuh gambar diorang kat blog..

3) Pada pendapat aku, secara umumnya, lelaki berblog..sebab..saja2! takde keje, menaip la..tapi tak semua lelaki suka menaip @ menulis.. sesetengah blogger lelaki jadikan blogging ni satu hobi..hehe, macam aku!!

4) Yepp, bagi aku, blogger lelaki senang2 je dapat follower..mana taknye, tengok je gambo cun meletopp, terus follow!! haha..tapi tak semua blogger lelaki macam tu..kadang2 diorang tengok juga style penulisan yang menarik bagi mata diorang..yang bagi info untuk diorang, mesti diorang follow la!

5) Siapa lagi..bro Ben kite la!! ngeh3~ (malu pulak aku..hukhuk- e'eh, batuk pulak aku)

6) Jika aku blogger lelaki?? hmm, entahlah..aku nak letak ape ye kat blog?? mungkin, cerita pasal bola ke..kereta ke..boleh ke? huhu

ok..itu aje..kesian...ehh!! sekian..haha XD


10 ulasan:

Fyqa berkata...

hihi.
suka baca pndpta org.
best2...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo berkata...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

cik blogger berkata...

hehe...sy dh bc jgk pendpt awk td!

solo molo..inilah namanya 1Malaysia..tp byk pendapat! hehe
nk bc pndpt awk jgk la..

muhamad hanif berkata...

ahah..
taknakla 50-50..
80-20 ok?

singgah dari blog BEN ASHAARI..

cik blogger berkata...

MH..
ya, mungkin pada awk boleh..
tp saya kean berlaku adil..hehe..

imnabila berkata...

Syah Basree - Andai Itu Takdirmu

zidEL zhafiz berkata...

tu diaaaa...macam2 komen..
salam ziarah~~~~

cik blogger berkata...

hehe...masyarakat majmuk..komen pun majmuk la jgk.. ;)
tq sudi jenguk2..

NiSha berkata...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

cik blogger berkata...

salam santau??? Ya Allah.lindungilah aku dari santau ni..ahaks~ =p