Isnin, Februari 21, 2011

klik banner..tapi?

sejak belakangan ni, aku rasa pelik sikit la..
kalau aku join contest dari mana2 blogger, mesti diorang suruh copypaste banner pastu link'kan kat empunya contest tu kan? ok, aku dah buat..tapi bila dah entri tu dipostkan..tiba2 takde link pun kat banner tu.kenapa ek? ada sapa2 yang boleh tolong jawabkan??
tq~

2 ulasan:

el-janna berkata...

yeke
kenape?

saye buat ok je
eh tnye balik lak kn
ehe
link x lengkap kot?
link kt pic buleh je

cik blogger berkata...

aah, sebelum ni boleh je..
tapi xtau plak..sjk 2-3 hari ni, dh bubuh pun link tu, tapi bila view entry tu, try bwk kursor kat gmbr tu, langsung xde link..pelik bin hairan laa..hurrm~