Isnin, Januari 31, 2011

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..


tok..tok..tok!! ada segmen blogger baru dari bro Ben! hehe..jom join sekali~

Bro Ben tanya...apa pendapat aku tentang 1TUBE.MY?
hmm, ok..
aku sebenarnya tak tahu pun ada website tu..ala2 youtube gitu..tapi yang ni aku tengok 'bersih' sikit..hehe.faham2 la yek 'bersih' yang aku maksudkan tu..maklumlah, kan kita duk tinggal negara yang aman makmur ni.. =)

seterusnya, aku diminta untuk bagi pendapat tentang satu slogan ni..

Dunia blog di Malaysia semakin menarik kerana.... semakin ramai blogger2 baru dalam dunia blog, dengan idea2 yang bernas dan menarik..blog2 pun dihias dengan kreativiti masing2, lalu menambat hati sesama blogger.. blog yang menarik tidak semestinya terletak sepenuhnya kepada style blog tu dihias, tetapi entri yang menarik minat semua pembaca, tak kira sama ada dia blogger ataupun bukan. Dalam masa yang sama, hubungan antara blogger boleh dibina di dunia blogging, dan ini memungkinkan kita untuk merapatkan lagi tali silaturrahim sesama insan.

haa..ok, tu je idea yang dapat aku bagi..hehe..



8 ulasan:

nur berkata...

yg jauh kita dekatkan...
Jemput ke:ALL IN ONE

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Nadhirah-chan berkata...

ye betul , blog yang baik berdasarkan entrinye , bukan decorating nye , ehehe :) salam perkenalan ye :)

cik blogger berkata...

slm perkenalan juga kpd yaya dan nadhirah! =) tq sudi intai2 blog kite

...love cokelatcake... berkata...

salam perkenalan..=)

Awangku Johan berkata...

salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah n follow blog saya..

cik blogger berkata...

baik, insya Allah..
tq juga sbb singgah2 blog kite =)

Clara berkata...

salam kenal dr syes..

http://cerytara.blogspot.com/