Rabu, Januari 26, 2011

histeria di sekolah menengah...satu tradisi?!

tok2.. assalamualaikum!
ada pengunjung tak untuk entri aku kali ni? hehe..
ade ke patut aku tanya..ish3~ saje je tu..nak tarik perhatian [yeke orang tertarik? hmm..]
sebelum start apa2, korang dah minum petang?? jom high tea dengan aku..ececeh...di dapur rumah aku je tau..

ok la..mesti korang dah naik boring bila aku melalut nih..ahaksszz!

ok, nak share story dengan korang semua ni..dulu, time sekolah menengah, ade tak tempat korang peristiwa student kena HISTERIA??!! ade tak? mustahil takde bagi aku..kan..kan??

time aku sekolah dulu ade je mistic event tuh..huh! ingatkan time malam je, rupanya berlangsung juga time siang..ade pelik juga aku..tapi, aku biarkan je la..benda nak jadi kat mangsa histeria tu..

time sekolah menengah je la jadi benda2 macam tu.. yang buat aku hairan dan pelik sikit la kot..rupanya mistic event tu ada lagi sampai sekarang!! baru2 ni terjadi kat sekolah dekat pekan.tak nak bagitau nama sekolah tu..rahasia..ok! event tu jadi time siang..budak2 tengah ada PNP!! boleh2 je event tu berlangsung time tu~banyak juga mangsa yang terkena..hmm, menurut cerita orang2 terdekat, ada budak2 berkenaan buat spirit!! haa.kepada siapa2 yang tak tahu spirit tu macam mana, sila tengok cerita orang putih..tak silap tajuknya Tamara! haa..lebih kurang la aktiviti spirit kat cerita tu dengan yang budak2 tu buat! [kalau aku tak silap la..] dulu, zaman sekolah aku pun macam tu..ada budak2 buat spirit..hish..tak tahu la apa motif diorang yang sebenarnya...

inilah yang menjadi persoalan sekarang...
adakah histeria jadi satu tradisi di sekolah menengah?

jawapannya...

terletak di minda sendiri...

ok...daaa..aku nak minum petang jap!


4 ulasan:

Mr. TN_SkY berkata...

kebanyakan yang kena pelajar wanita..adakah kerana dalam keaddan "kotor" u know what i means..huhu..wallahualam..
HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

cik blogger berkata...

yup..i knew wat u mean by that..ya, possibly..tapi budak2 lelaki pun ada juga yang kena.aha~

Mr. TN_SkY berkata...

ahaha..that y i said "kebanyakan" hehe..lelaki pun ada jugak..tpi mostly sebab cakap besar..ini dri pnglman sky sndri..mubgat 4 pelajar (bukan SKY sorang..dgn bantuan 20 org lagi,jurulatih dan lain - lain) akibat bercakap besar huhu =_=...

neway nice entry ye? hehe..

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

cik blogger berkata...

oh, tq Sky~
jap2, mubgat tu ape? hehe...btul2 xtau..vocub utk hr ni..