Ahad, Mac 13, 2011

hujung minggu yang..merehatkan..

salam untuk hari ini!
aku lambat online hari ni..dan ini pun, aku baru je siap memasak..masak yang simple2 je..janji kenyang k..hehe..
apa acara weekend korang hari ni? aku duk rumah je..walaupun ada saudara yang kahwin hari ni, aku tak dapat g..takde teman wey..mak pun keje..
no idea untuk pagi ni..takpe, mungkin petang atau malam nanti, ada idea untuk blog ni..aku masukkan entri k..
mood nak rehat jap..
tata~


2 ulasan:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

ape kate cik blogger membuat kek coklat...

cik blogger berkata...

kek coklat? hmm, enaknye!! ingat nak blajo buat coklat moist...perghhhhh... terlioq!!